Vanaf 1 november zijn Autocenter Berlicum en Autopunt van Herpen samengevoegd tot  een bedrijf. De locatie van autocenter Berlicum op de Milrooijseweg in Berlicum is vanaf deze datum dan ook gesloten.  In 1993 is Andre Jetten gestart met zijn bedrijf in Berlicum en heeft daar met veel plezier en passie zijn vak uitgeoefend.  De liefde voor het autovak begon al in zijn jeugdjaren en in militaire dienst had hij de mogelijkheid om daar zijn opleiding af te ronden en tevens veel ervaring op te doen om. In 1993 had hij de mogelijkheid om voor zichzelf te beginnen en is Autocenter Berlicum gestart. Het bedrijf groeide uit tot een begrip in de omgeving. Reparatie,onderhoud en verkoop van auto’s zijn daar al deze jaren zeer actief bedreven. Andre stond altijd klaar voor zijn klanten en maakte ook altijd tijd nog voor een praatje en zorgde voor een huiselijke sfeer. Vanaf jongs af aan heeft Andre een goede relatie met de familie van Herpen die vanaf oudsher met het toenmalig garagebedrijf  gevestigd waren op de Hoogstraat in Berlicum. Als jongen van zestien jaar had Andre een bij- baantje op het pompstation bij het autobedrijf en later was hij ook nog werkzaam in het garagebedrijf van Jan van Herpen. Van Herpen en Andre hebben elkaar nooit als concurrenten gezien maar als goede collega’s al deze jaren en wisselde regelmatig kennis uit.