Inmiddels al weer 10 jaar geleden dat we zijn uitgeroepen tot Bovag Autobedrijf van het jaar 2011. De finale van deze prachtige prijs werd uitgereikt in de Brabanthallen in Den Bosch. Jaarlijks wordt er door de Bovag  een groot congres gehouden waarbij alle leden van de Bovag bijeenkomen om daar informatie op te doen omtrent marktontwikkelingen. Tevens zijn er diverse workshops en natuurlijk de jaarlijkse uitreiking van de prestigieuze prijs Bovag Autobedrijf van het jaar.

https://www.bovag.nl/archief/persberichten/2011/autopunt-van-herpen-is-autobedrijf-van-het-jaar-2

Door de rayonmanager van de Bovag zijn we getipt om mee te doen aan deze wedstrijd.  De hoofdreden om hier aan mee te doen was in eerste instantie om te weten hoe ons bedrijf er voor zou staan en daarbij eens met een frisse blik naar ons bedrijf te kijken. De eerste ronde van de wedstrijd was om zoveel mogelijk klanten beoordelingen te verzamelen. Onze werden klanten actief benaderend d.m.v. email en telefoon en bij ons aan de bali te vragen of ze een beoordeling aan ons wilde geven. We kregen enorm veel beoordelingen binnen met daarbij een zeer hoge score. Hier waren we zeer content mee en voor de Bovag de reden dat we naar de volgende ronde konden. In de 2e ronde werden we zeer door de mangel gehaald en kwamen er zogenaamde mistershoppers binnen ons bedrijf. Deze mistery-shoppers controleren of dat we netjes en klantgericht te werk gingen. Denk hierbij aan telefoon binnen 3-4 keer opnemen, klanten nabellen goed doorvragen omtrent de wensen van de klant. Tevens moesten we ervoor zorgen dat we een nette en verzorgende werkplaats hadden en dat al onze processen werden opgevolgd. Zorg dragen dat de vervangende auto’s keurig erbij staan er controle plaats vond van de uitgevoerde werkzaamheden. Eind augustus al werden de drie finalisten, Autobedrijf Booltink uit Leuth, Autoservice Stepelo uit Haaksbergen en Autopunt van Herpen uit Berlicum, door de vakjury uit een totaal van tien genomineerden geselecteerd. De finale vond plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Autopunt van Herpen werd gekozen door zowel de stem van de vakjury, de mysteryshopper als de aanwezigen op het congres elk met een derde van een stem. De uitreiking werd gedaan door Nicolette van Dam en Humerto Tan.  We kregen een inieke prijs uitgereikt.
Van de netwerkpartners van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven Hella, Bovemij Verzekeringen en VWE kregen we een unieke prijs aangeboden: ons hele team mocht eind oktober 2011 een lang weekend naar IJsland voor een jeepsafari door de prachtige natuur.