COMPLEET ONDERHOUD BIJ AUTOPUNT!

Wanneer heeft uw auto merkonderhoud nodig?

Autofabrikanten hebben precies uitgekiend wanneer uw auto merkonderhoud nodig heeft. Zowel voor een kleine als grote beurt zijn de intervallen nauwkeurig bepaald. Als u zich daar aan houdt, voorkomt u onnodig dure reparaties. Bij regelmatig onderhoud aan uw auto bent u uiteindelijk veel voordeliger uit dan wanneer u een onderhoudsbeurt uitstelt, met alle gevolgen van dien.

Onderhoud volgens het boekje

Autofabrikanten stellen exacte onderhoudsvoorschriften op en Autopunt van Herpen beschikt per merk, model en type over de juiste gegevens. Daardoor kunnen we dit merkonderhoud precies volgens fabrieksvoorschrift uitvoeren. Daarmee bedoelen we de werkzaamheden en het vervangen van de onderdelen die horen bij een bepaalde kilometerstand of leeftijd.

Belangrijk!

Onderhoud volgens fabrieksvoorschrift is belangrijk! Vooral binnen de garantietermijn van de fabrikant, zodat u recht houdt op garantie. Maar ook na die garantietermijn is het zeer belangrijk dat u uw auto correct laat onderhouden door Autopunt van Herpen

Onderhoud op maat: speciaal voor oudere auto’s of als u weinig rijdt

Is uw auto al wat ouder? Of maakt uw auto weinig kilometers. Dan biedt de onderhoud op maat aanpak van Autopunt van Herpen uitkomst. Daarbij stemmen we het uit te voeren onderhoud namelijk volledig af op het gebruik van de auto. Zodat er geen zaken onnodig gesmeerd, ververst of vervangen worden en er alleen gedaan wordt wat nodig is. Zo bieden we onderhoud voor elk budget. Hierbij maken we ook weer onderscheid in een kleine en een grote onderhoudsbeurt. Ook goed voor uw budget.

Bij elke onderhoudsbeurt bij Autopunt van Herpen bieden wij u onze sterke servicepunten:

  • Gratis vervangend vervoer,u betaald alleen de brandstof;
  • Gratis haal & breng service;
  • Gratis apk keuring (exclusief de wettelijke afmeldkosten).
Hulp nodig? Chat met ons via Whatsapp!
Start een gesprek
Hoi! Klik op een medewerker om een gesprek te beginnen via Whatsapp.
Normaal gesproken reageren we binnen enkele minuten.
Autopunt van Herpen
Klantenservice