Autopunt van Herpen biedt speciaal voor zijn vaste relatie de autopuntvanherpen pechhulppas aan.
Deze pechhulp is samen met Boschcarservice ontwikkeld om er voor te zorgen dat u snel en adequaat geholpen wordt bij pech onder weg.
De herfst periode komt er weer aan en dit gaat uw auto dan ook merken. Het starten van de motor van uw auto gaat misschien al wat lastiger en de kans dat deze u in de steek laat wordt in de deze periode dan ook groter. Wij bij autopuntvanherpen proberen ervoor te zorgen dat bij het regulier onderhoud van uw auto dit te controleren en hiermee te voorkomen dat u met uw auto langs de weg komt te staan. Maar helaas is het voor ons niet te beoordelen dat als bijvoorbeeld de accu nog geen slijtage kenmerken heeft om aan te geven hoe lang deze nog mee gaat. Tevens willen wij bij Autopuntvanherpen u dan ook geen extra onnodige kosten berekenen mocht het niet noodzakelijk zijn. Mocht het toch blijken dat er een gebrek ontstaat aan uw auto en u hierdoor niet verder kunt rijden of u staat aan huis en uw auto wilt niet starten dan hebben wij van Autopuntvanherpen een passende en concurrerende oplossing.
In samenwerking met Boschcarservice is er de pechhulp ontwikkeld.
Boschcarservice heeft een landelijk netwerk van meer dan 400 autobedrijven alleen al in Nederland. Om aangesloten te kunnen zijn bij Boschcarservice ben je verplicht om aan een aantal strenge criteria te voldoen. Denk hierbij aan opleidingsniveau/trainingen/ervaringen en de nodige apparatuur in huis te hebben om aan de huidige techniek te kunnen en mogen werken.
De pechhulp van Autopuntvanherpen is een soort menukaart waarop u zelf kunt selecteren welke service het best bij past en welke hulp u wilt krijgen bij stranding of bij pech.
Denk hierbij aan hulp alleen in Nederland of complete Europa dekking. Er is ook een mogelijkheid voor uitbreiding van vervangend vervoer en natuurlijk caravan dekking is mogelijk.
DE voordelen van de autopuntvanherpen pechhulp hierbij op een rijtje:
Voordelen Pechhulp:
Pechhulp in Nederland, inclusief woonplaatsdekking.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Indien mogelijk ter plekke reparatie van uw auto.
Vervangend vervoer.
Uitgebreide pakketten.
Pechhulp is op kenteken van het voertuig zodat ook als iemand anders in uw auto rijdt deze meteen geholpen wordt.
De autopuntvanherpen pechhulp pas is er al vanaf € 35,-
kijk op onze website www.autopuntvanherpen.nl/service-pas/ voor de uitgebreide mogelijkheden en tarieven of anders op de website van Boschcarservice

Wilt u meer informatie dan u kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0735031224 of stuur ons een email naar info@autopuntvanherpen.nl
Dank namens het team van autopuntvanherpen