Camperpunt van Herpen in 2021

De verhuur van onze campers van Camperpunt van Herpen nadert het einde van het seizoen 2021. De maand oktober zal de laatste maand van dit jaar zijn dat er nog campers van camperpuntvanherpen vertrekken naar diverse oorden.

Wat hebben we een hebben mooi verhuurseizoen achter de rug. Al onze klanten zijn met volle tevredenheid terug gekomen van de reis die ze hebben gemaakt. Belangrijker nog is dat ze allemaal veilig zijn terug gekomen en dat  onze campers van Camperpunt van Herpen zeer betrouwbaar zijn geweest zonder dat er mankementen hebben opgetreden.  Iedereen die op reis is geweest hebben weer mooie en bijzondere avonturen mogen beleven met een van onze campers. Kenmerkend hierbij is dat er veel relaties van Camperpunt van Herpen dit jaar hun reis hebben gemaakt door diverse Scandinavische landen zoals Denemarken Finland en Zweden.  De campers van camperpuntvanherpen zijn hiervoor ideaal ingericht. Alle nodige luxe zijn aanwezig in de campers en dat de campers zodanig sterk zijn dat deze makkelijk uit de voeten kunnen in bergrijk gebied. Tevens zijn de campers van camperpuntvanherpen niet zo kolossaal dat het lastig te maneuvreren is maar wel dat er alle ruimte en opbergmogelijkheden aanwezig zijn om voor een langere periode op pad te kunnen. We krijgen van alle klanten een zeer positieve feedback omtrent bereikbaarheid bij vragen en een duidelijk uitleg van de campers bij vertrek.

Begin maart zijn we van camperpuntvanherpen begonnen met de verhuur van onze campers voor 2021. Normaal gesproken begint hiermee het voorseizoen van onder meer mensen die een midweek of een lang weekend op pad willen met een van onze campers. Denk hierbij aan een paar dagen naar het stand of survivallen in de Ardennen. Doordat Corona  deze periode nog erg actief was in Europa bleven de boekingen voor de maanden maart en april nog wat achter. Tevens was het weer zodanig dat dit aanzienlijk minder was dan dezelfde periode vorig jaar.

Het was nog aftasten hoe het seizoen zou gaan lopen maar gedurende de maand april kwamen er steeds meer boekingen bij voor de rest van het seizoen. De boekingen kwamen van onze vaste relaties die in het verleden al meerdere campers hadden gehuurd bij camperpuntvanherpen binnen maar ook van onze vaste partner Goboony waarbij men online een camper kunnen boeken.

De populariteit van campers zijn de afgelopen 2 jaar enorm gestegen. De vrijheid die een camper biedt om op een manier te reizen waarbij je zoveel mogelijk plaatsen kunt bezoeken in een zo’n gering mogelijke tijd heeft bij de meeste mensen de voorkeur.  Het blijkt ook dat er door Corona periode mensen er achter zijn gekomen dat je niet zo ver op reis hoeft te gaan om op de mooiste plekken te komen waar de meeste mensen nog nooit zijn geweest. Denk hierbij in onze eigen mooie land aan de Waddeneilanden,Zeeland en Limburg.

Dit is een notendop onze fijne ervaring van de verhuur van onze campers van camperpuntvanherpen van het afgelopen seizoen. We gaan nu al onze campers weer klaar maken voor het volgende seizoen en gaan we natuurlijk wederom een bijzondere nieuwe camper bouwen voor het volgende seizoen.

We willen iedereen danken voor het vertrouwen in Camperpunt van Herpen voor het afgelopen seizoen en willen de medewerkers bedanken van Autopunt van Herpen die er wederom  voor hebben gezorgd dat al onze campers technisch weer dik in orde waren en probleemloos de routes hebben kunnen volgen.

Mocht u  interesse hebben in een van onze campers dan kunt u contact opnemen met Camperpunt van Herpen  via telefoonnummer 0735031124 of u kunt ons ook een email sturen naar info@autopuntvanherpen.nl

Dus wilt u een camper huren informeer dan naar de mogelijkheden. Er komen op dit moment ook campersbussen voor de verkoop beschikbaar.

dank namens het team van Camperpunt van Herpen