Met trots presenteren wij u onze nieuwe website?

Wij vonden het tijd voor wat vernieuwing. En daarom is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan een geheel nieuwe website. Niet alleen zal deze website veel beter weergegeven worden op mobiele apparaten zoals I-Pads maar ook op desktop computers zal onze site in veel opzichten verbeterd zijn. Om te beginnen draait onze vernieuwde site nu op een beveiligde server. Hiermee zijn uw gegevens volledig beschermd. U kunt dus met een gerust hart gebruik maken van onze verschillende online mogelijkheden tot het maken van een afspraak.

Maar dit is niet de enige verandering die we hebben doorgevoerd. Op onze vernieuwde site navigeert u nu snel en eenvoudig door de verschillende pagina’s. In no-time maakt u een afspraak in onze werkplaats. In een oogopslag ziet u wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om mobiliteit. En bent u op zoek naar een nieuwe auto dan is het goed te weten dat onze zoekfunctie uitgebreid en verbeterd is. Autopunt van Herpen is sinds kort ook aangesloten bij 100 % onderhouden wat betekent dat onze auto’s, die voorzien zijn van dit label, gegarandeerd goed onderhouden zijn. De stichting 100% onderhouden geeft helderheid over auto-onderhoud!

Zoals wellicht velen van u al opgemerkt hebben, hebben wij afgelopen jaar een uitbreiding gerealiseerd. Vanaf 2017 kunt u namelijk bij ons ook terecht voor de huur van luxe camperbussen. Meer informatie daarover is te vinden op onze hernieuwde website. Wilt u een bus reserveren dan wordt u doorgeleid naar onze speciale boekingspagina.

Neem snel een kijkje op onze nieuwe website en laat ons weten wat u ervan vindt!

Met deze nieuwe website hopen wij onze klanten nog beter van dienst te zijn – Niels van Herpen, eigenaar

AUTOPUNT VAN HERPEN, JE MOET OP JE AUTO KUNNEN VERTROUWEN

ONZE BELOFTE AAN U:

  • 100 % goed geschoold personeel
  • Ruim assortiment occassions
  • Gratis APK bij elke onderhousbeurt
  • Gratis vervangend vervoer