servicepaspremium

Spelregels Autopunt Servicepas PREMIUM 

 1. De kaart
  1. Uitgifte
   De Autopunt Servicepas PREMIUM is er voor alle klanten die hun auto volgens voorschriften van de fabrikant laten onderhouden door Autopunt van Herpen met een minimum van één onderhoudsbeurt per kalenderjaar.Onderhoud, eventuele reparaties en andere geleverde goederen of diensten worden per pin of contant voldaan bij het afhalen van de auto.Onder auto wordt in dit kader verstaan: een personen- of bedrijfsauto (tot 3500 kg); uitgezonderd taxi’s en koeriersdiensten.
  2. Kaartbijdrage
   De Autopunt Servicepas PREMIUM is gratis voor vaste klanten.
  3. Autopunt Servicepas PREMIUM
   Na het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt met inbegrip van eventuele reparatieadviezen door Autopunt van Herpen ontvangt u kosteloos de Autopunt Servicepas PREMIUM. Deze pas is kenteken gebonden. Dat wil zeggen dat pechhulp en voordelen uitsluitend gelden voor het op de kaart vermelde voertuig. De Autopunt Servicepas PREMIUM heeft een geldigheidsduur tot aan de volgende onderhoudsbeurt of 12 maanden na uitgifte, al naar gelang het eerst verstrijkt.
  4. Autopunt van Herpen / Bosch Car Service Connect App
   Voor maximaal voordeel adviseren we u om de Autopunt van Herpen / Bosch Car Service Connect  App te installeren op uw mobiele telefoon ( App Store en Google Play) en daarbij de Bosch Connector te laten plaatsen in uw auto. Hiervoor doen we u graag een aanbieding.
  5. Verlies van de kaart
   Mocht u uw kaart verliezen dan kunt u een duplicaat aanvragen. De kosten hiervoor bedragen € 10,00.
  6. Kaart blokkade
   In geval van het onverhoopt ontstaan van betalingsachterstanden behoudt Autopunt van Herpen zich het recht voor een kaart te blokkeren voor de periode dat de betalingsachterstand voortduurt. Dat wil zeggen dat er gedurende de periode van blokkade geen gebruik gemaakt kan worden van de geboden kaart services.
 1. Voordelen

De geboden services en voordelen worden verstrekt op vertoon van een geldige kaart en zijn van toepassing voor het voertuig waarvan het kenteken op de kaart vermeld staat. De geboden services zijn niet inwisselbaar voor geld.

Per geboden service zijn hierna vermelde spelregels van toepassing. Van alle services kan tijdens reguliere openingstijden gebruik gemaakt worden. Deze tijden staan op onze website vermeld. Dit met uitzondering van pechhulp welke 24/7 beschikbaar is.

 1. APK KeuringDe APK keuring wordt gratis uitgevoerd indien deze gelijktijdig met een grote- of kleine onderhoudsbeurt kan worden uitgevoerd. Indien voorgeschreven wordt de viergastest (benzinemotoren) of roetmeting (dieselmotoren) uitgevoerd zonder bijkomende kosten. Evenmin worden afmeld- en administratiekosten doorbelast.
 2. Voordelig gemak services
  1. Kosteloos vervangend vervoer bij werkplaatsbezoek. Tijdens het uitvoeren van een onderhoudsbeurt of een reparatie aan uw auto door Autopunt van Herpen wordt een vervangende auto kosteloos ter beschikking gesteld indien de tijdsduur voor het uitvoeren van de werkzaamheden meer dan 1 uur bedraagt.Deze auto is een auto uit de verhuurcategorie A of B. De verbruikte brandstof is voor uw rekening Tijdens het gebruik geldt 100 vrije kilometers per dag. Voor meerdere kilometers wordt € 0,20 per km in rekening gebracht voor gebruik.De reguliere voorwaarden voor een huurauto zijn van toepassing, deze voorwaarden zijn op aanvraag beschikbaar. Het eigen risico bedraagt € 250,- per schadegeval.Er is een gelimiteerd aantal auto’s beschikbaar. Geef daarom bij het maken van een afspraak aan als u van deze service gebruik wilt maken, opdat bij het plannen van de afspraak hiermee rekening gehouden kan worden.
  2. Haal en brengservice in de regio. Binnen een straal van circa 15 kilometer van de vestigingsplaats van Autopunt van Herpen halen we u en/of uw auto kosteloos op wanneer u deze voor onderhoud of reparatie bij ons aanbiedt.Er is een gelimiteerd aantal chauffeurs beschikbaar. Geef daarom bij het maken van een afspraak aan als u van deze service gebruik wilt maken, opdat bij het plannen van de afspraak hiermee rekening gehouden kan worden.
 1. Pechhulpservice
 2. De pechhulpservice wordt uitgevoerd door Auto-Assistentie team, kortweg AA-team.
 3. Deze 24/7 pechhulpservice heeft een dekking in Nederland inclusief woonplaatsdekking en vervangend vervoer.
 4. De dekkingsvoorwaarden van de pechhulpservice zijn als bijlagen bij deze spelregels gevoegd.
Hulp nodig? Chat met ons via Whatsapp!
Start een gesprek
Hoi! Klik op een medewerker om een gesprek te beginnen via Whatsapp.
Normaal gesproken reageren we binnen enkele minuten.
Autopunt van Herpen
Klantenservice