Jan | Citroën Jumper 2 persoons camperbus

Omschrijving

Omschrijving Jan Camperbus
Onze stoere camperbus Jan is een verhaal apart. Bij het bouwen van deze camperbus hebben wij de Anne als uitgangspunt genomen. Dit vanwege de vele positieve reacties die wij mochten ontvangen van onze huurders die met de Anne op pad zijn geweest. Met de Jan wilden we alleen nog een stapje verder gaan. Zo blijkt de behoefte om wat langer te kunnen "wild" kamperen toe te nemen. Dit heeft ons geïnspireerd om op het dak van de Jan een hoog-rendement zonnepaneel te monteren. Dit in combinatie met een extra grote accu moet het mogelijk maken een aantal dagen zelfvoorzienend te kunnen zijn. Daarnaast is de elektrische installatie uitgebreid met een krachtige 230V omvormer waardoor je overal en altijd kunt beschikken over 230V. Dit geeft je dan ook de mogelijkheid overal en altijd een heerlijk verse Espresso te bereiden met de luxe Nespresso koffiemachine die tot de standaard uitrusting behoort.

Interieur Jan Camperbus
De Jan is gebouwd op een L3H2 chassis en dat maakt hem ook een stukje langer dan de standaard camperbussen. Deze ruimte vind je vooral terug in de ruime keuken en zitbank. Het bed is 195 cm lang en 132 cm breed. Het matras is gemaakt van maar liefst 14 cm dik koudschuim wat een heerlijk slaapcomfort garandeert. Ook de keuken is vele malen ruimer opgezet waarbij we geprobeerd hebben een huiselijke sfeer te creëren. Deze keuken biedt een ruime koelkast, een luxe en moderne 3 pits kookplaat en een design wastafel waarbij een matzwarte kraan het compleet maakt. Er is zelfs een afzuigkap gemonteerd om vervelende luchtjes af te zuigen. Boven het aanrechtblad zijn twee kastjes waarin je een uitgebreid inventaris zult aantreffen. Onder de wastafel en kookplaat bevinden zich, naast de koelkast, nog twee ruime kasten die je de mogelijkheid bieden een flinke voorraad mee te nemen.

Ook bij de “Jan” hebben we gekozen voor een lange bank in de lengte-richting van de camperbus. De bank is zo ruim en voorzien van een heerlijk stevige zitting waardoor het mogelijk is heerlijk te loungen. Onder deze bank is overigens nog meer opbergruimte. Zeer ingenieus is de tafel die met een simpele handeling van onder het bed uitschuift. En zo eenvoudig als de tafel uitschuift zo eenvoudig berg je hem ook weer op. Geen rondslingerende tafel en poten! Alles slim doordacht met als doel jouw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken. Mede hierom hebben we ook twee bluetooth speakers ingebouwd. Deze speakers koppel je eenvoudig met je telefoon en je kunt heerlijk genieten van je eigen spotify playlist! En over telefoon gesproken; in de camperbus vind je maar liefst 4 usb aansluitingen die het mogelijk maken je telefoon en/of tablet op te laden.

Vanzelfsprekend beschikt de “Jan” over een verwarming met een geïntegreerde boiler. Deze verwarming werkt volledig op diesel die rechtstreeks uit de hoofdtank van de camper komt. Dit betekent minder gedoe met gasflessen en de enige gasfles aan boord is een kleine compacte fles die je de mogelijkheid geeft te koken. De verwarming verwarmt binnen no-time de hele camper inclusief de natte cel (toilet en douche). De boiler geeft je een bescheiden hoeveelheid warm water waarmee je een korte tijd kunt douchen in de camper. Nog mooier echter is dat we ook een buitendouche hebben gemonteerd. Eenvoudig klik je de slang met douchekop aan de zijkant in de camperbus en je kunt genieten van het vrijelijk douchen in de natuur! Dat is nog eens vrij camperen! Via de achterdeuren kom je bij het technische deel van de camperbus. Hier bevinden zich de verwarming/boiler en de huishoudaccu. Dit alles is compact en slim ingebouwd waardoor er een zee van ruimte overblijft voor jouw eigen spullen. Standaard liggen hier twee buitenstoelen, een campingtafel en overige onmisbare campingartikelen zoals waterslang en elektrakabel. Er blijft nog meer dan voldoende ruimte over om je spullen op te slaan tijdens jouw reis.

Veel van onze huurders kiezen ervoor hun fietsen mee te nemen en steeds vaker zijn dit elektrische fietsen die normaliter te zwaar zijn voor de standaard fietsendragers. Op de “Jan” camperbus hebben we daarom bewust gekozen voor een zware fietsendrager gemonteerd op de trekhaak die het wel mogelijk maakt elektrische fietsen mee te nemen. Deze fietsendrager klap je in een handomdraai naar beneden zodat de achterzijde van de camperbus bereikbaar blijft. De watertank heeft een inhoud van 84 liter als ook de vuilwatertank. Dit geeft je de mogelijkheid een aantal dagen weg te blijven zonder deze bij te vullen. De extreem zuinige koelkast en ledverlichting zorgen ervoor dat je gedurende die tijd ook voldoende stroom hebt zonder daarbij je startaccu leeg te trekken.

Inrichting Jan Camperbus
Al onze camperbussen zijn volledig ingericht en het enige wat je zelf mee moet nemen is beddengoed. Wil je exact weten wat er allemaal in zit neem dan eens een kijkje op de inventarislijst.

Tot slot
Al met al menen wij met deze nieuwste aanwinst tegemoet te komen aan de wensen van onze huurders en wij hopen dat we er met zijn allen veel plezier aan gaan beleven!

Handleidingen Camperbus

Voorzieningen
Kenteken : P587LP
Brandstof : Diesel
Merk type : Citroën Jumper
Bouwjaar : 2019
Slaapplaatsen : 2
Zitplaatsen : 2
Achteruitrijcamera : Ja
Beschikbaarheid
Reserveren
Hulp nodig? Chat met ons via Whatsapp!
Start een gesprek
Hoi! Klik op een medewerker om een gesprek te beginnen via Whatsapp.
Normaal gesproken reageren we binnen enkele minuten.
Autopunt van Herpen
Klantenservice