Stiki | Opel Vivaro 2 persoons Camperbus

Omschrijving

Omschrijving van de Stiki 2 persoons camperpunt
Onze Stiki is het tweelingbroertje van de Olno. Ook in de Stiki is er ruimte voor 3 passagiers en zijn er twee slaapplaatsen. De standaardindeling bestaat uit een koelkast, een tweepits gasfornuisje en een wastafel. Dit alles is ingebouwd in een luxe keuken met witte hoogglans deurtjes. Een handig tafeltje kan bevestigd worden aan het keukenblad.

Binnen no-time draai je de luifel uit
Maar natuurlijk zit je liever onder zijn luifel te genieten van een drankje. De bank is binnen 10 seconden te veranderen in een bed en door het hefdak ontstaat een extra bergruimte. Stiki wordt, zoals al onze camperbussen, voortdurend gecontroleerd op technische gebreken.

De uitgebreide Inventaris van de Stiki
Al onze camperbussen zijn volledig ingericht en het enige wat je zelf mee moet nemen is beddengoed. Wil je exact weten wat er allemaal in zit neem dan eens een kijkje op de inventarislijst.

Camperpunt van Herpen; het begin van jouw vakantie!
Camperpunt van Herpen is onderdeel van Autopunt van Herpen wat garant staat voor uitstekend onderhoud van onze vloot. Autopunt van Herpen is een gerenommeerde naam in de regio en was in haar recente verleden zelfs Bovag autobedrijf van het jaar.

De Stiki is een compacte camperbus en rijdt je graag comfortabel door Europa heen. Of dat nu een weekend is of voor langere tijd.

Voorzieningen
Kenteken : PP-376-S
Brandstof : Diesel
Merk type : Opel Vivaro
Bouwjaar : 2014
Slaapplaatsen : 2
Zitplaatsen : 3
Beschikbaarheid
Reserveren
Hulp nodig? Chat met ons via Whatsapp!
Start een gesprek
Hoi! Klik op een medewerker om een gesprek te beginnen via Whatsapp.
Normaal gesproken reageren we binnen enkele minuten.
Autopunt van Herpen
Klantenservice