covid

Werkplaats geopend tijdens Lockdown!

Vanaf 15 december 00.00 uur gaat Nederland opnieuw in een strenge lockdown. Alle niet-essentiële winkels, musea, kapsalons en theaters gaan dicht. Bij de lockdown is een uitzondering gemaakt voor ‘locaties voor reparatie en onderhoud van consumentenartikelen en (motor)voertuigen. Kortom: werkplaatsen mogen open blijven. U kunt dus nog steeds bij ons terecht voor de reparatie en onderhoud van uw auto. Vanzelfsprekend vragen wij u bij het bezoek aan onze garage de Corona-richtlijnen strikt te volgen.

Onze showroom zal in ieder geval tot 19 januari gesloten zijn. Heeft u recentelijk een auto bij ons gekocht en stond deze gepland voor aflevering dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons. Er bestaat namelijk de mogelijkheid uw nieuwe auto bij u thuis af te leveren.