Voor de leaserijder; uw lease-auto vakkundig onderhouden

Bent u tevreden met uw lease-auto en wilt u dat graag zo houden? Dan zoekt u vast ook naar perfecte persoonlijke service en de zekerheid van een professioneel adres waar uw auto in goede handen is. Uw lease-auto is bij ons dan welkom! Wij zijn als Lease Service Center gecertificeerd voor onderhoud en service aan alle lease-auto’s. Plezierig is dat wij altijd bij u in de buurt zitten én u een stuk persoonlijke dienstverlening bieden. In samenspraak met gerenommeerde leasemaatschappijen zijn voorwaarden opgesteld waar wij als Lease Service Center aan voldoen. Wij regelen alles voor u, dus u heeft er geen omkijken naar, maar wel de zekerheid dat alles piekfijn in orde is!

– Persoonlijke service
– Afspraak binnen 10 werkdagen
– Altijd in de buurt
– Vervangend vervoer
– Behoud van fabrieksgarantie

Voor fleetowners; uw lease-auto’s zijn welkom

Als fleetowner bent u continu op zoek naar manieren om de onderhoudskosten van uw wagenpark te beperken, maar ook om uw berijders tevreden te houden. Wij hebben goed nieuws voor u! U kunt voor onderhoud van lease-auto’s nu ook terecht bij onafhankelijke autobedrijven lid van BOVAG. Lease Service Centers zijn gecertificeerd en daarmee een erkend gekwalificeerd onderhoudsadres voor lease-auto’s. In samenspraak met gerenommeerde leasemaatschappijen zijn voorwaarden opgesteld waar Lease Service Centers aan moeten voldoen. Prettig voor u, want zij werken volgens deze voorwaarden met een klantgerichte aanpak, persoonlijke service om de hoek én voor een betaalbare prijs.

Eén onderhoudsadres

Een extra voordeel voor u is dat een onafhankelijk autobedrijf geen directe band heeft met een merk of autofabrikant en er dus geen belang bij hebben welk merk auto in onderhoud is. Dit betekent voor u één onderhoudsadres voor al uw auto’s en dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk.

– Behoud van fabrieksgarantie
– Afspraak binnen 10 werkdagen
– Vervangend vervoer
– Eén aanspreekpunt bij klachten
– Eén adres voor alle merken
– Altijd in de buurt

Voor leasemaatschappijen; ingebouwde zekerheden

Als leasemaatschappij wilt u ten aanzien van het onderhoud een aantal zekerheden ingebouwd hebben: hoge kwaliteit van dienstverlening en heldere voorwaarden. Maar ook één centraal aanspreekpunt en een landelijke dekking zijn natuurlijk zeer belangrijk. Dan hebben wij voor u dé oplossing. Voor onderhoud van lease-auto’s kunnen uw berijders nu ook terecht bij Lease Service Centers. Een selectie van onafhankelijke autobedrijven lid van BOVAG die speciaal zijn gecertificeerd en daarmee een erkend gekwalificeerd onderhoudsadres zijn voor alle lease-auto’s.

Strenge voorwaarden

Lease Service Centers voldoen aan voorwaarden die samen met enkele grote leasemaatschappijen zijn opgesteld om professioneel met lease-auto’s én -rijders om te gaan. Ook de kostenbeheersing is interessant, wij hebben prima tarieven en willen lokaal met u en de klant meedenken. Onderhoud van lease-auto’s bij een Lease Service Center biedt u de mogelijkheid om de onderhoudskosten te beheersen.

– Behoud van fabrieksgarantie
– Aansluiting op ROB en ROB EF
– Afspraak binnen 10 werkdagen
– Eén aanspreekpunt bij klachten
– Landelijke dekking