Olno | Opel Vivaro Camperbus 2 persoons

Omschrijving Olno 2 persoons camperbus
De Olno is met zijn eigenwijze uitstraling net iets anders dan zijn oudere zus Dava. Hij biedt plaats aan drie passagiers waarvan er twee kunnen slapen op de slaapbank. Voor een eventueel derde persoon bieden wij een klein tentje wat tegen een geringe meerprijs mee te huren is.

Handige bergruimte door het hefdak
Open je het hefdak dan ontstaat er een ruime bergruimte zodat je de camperbus verder leeg kunt houden. Wel zo handig dachten wij. Zoals op al onze modellen is een handige luifel gemonteerd waar je heerlijk onder kunt schuilen tegen de zon of de regen. De huishoud-accu wordt zowel tijdens het rijden als wel op de camping automatisch opgeladen. Omdat alle apparatuur geselecteerd is op zijn zuinigheid kun je geruime tijd kamperen zonder dat de accu opgeladen moet worden, de verlichting en koelkast zullen het ruim een volle dag blijven doen.

De Olno en zijn heerlijke rijcomfort
De Olno laat zich zonder tegenstribbelen door smalle straatjes sturen. Onze camperbussen rijden namelijk als een normale iets grotere auto. Volgens ons is dit ook één van de belangrijkste redenen waarom de populariteit van dit formaat campers zo ontzettend is gegroeid de laatste jaren. De Olno staat in de wintermaanden vaak ongeduldig te wachten totdat hij weer leuke uitjes kan maken. Ook weekendjes weg vindt hij heerlijk om te doen. De Olno heeft een trekhaak waardoor het mogelijk is een fietsendrager te monteren die geschikt is voor het meenemen van elektrische fietsen.

De inventaris van de Olno Camperbus
Al onze camperbussen zijn volledig ingericht en het enige wat je zelf mee moet nemen is beddengoed. Wil je exact weten wat er allemaal in zit neem dan eens een kijkje op de inventarislijst.

Kenteken : PK-123-K
Brandstof : Diesel
Parkeersensoren achter : Ja
Merk type : Opel Vivaro
Bouwjaar : 2014
Slaapplaatsen : 2
Zitplaatsen : 3
Kilometers vrij per dag : 400 km
Reserveren